Silent Hunter Hungarian Fan Club
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni!

2021/12/13 15:14
Szia rákkattintasz,hogy
Donate (sárga gom Cool jobboldalt.Éves költség 4000 Huf.Mennyit küldesz írd meg.

2021/11/24 11:53
Sziasztok,támogatt
am a honlapot,ismét szeretném,de nem látom,hol tehetem ezt meg..valaki tud ebben segíteni?

djj 
2021/06/25 19:56
Silenthunter5 DVD-t. keresek(magyarosít
hatot) vagy gyüjtöi kiadást. Mert az enyém elveszet! Cim.djj@freemail.h
u

2021/06/21 17:01
Halihó Hát azért megpróbálom itt. Valaki esetleg tudna szolgáltatni sziluett vagy tervrajzokkal arról a közepes 2 kéményes utasszállító hajóról? Szeretném megcsinálni egy másik játékban, és minél pontosabb méreteket szeretnék

Topp 
2021/01/27 19:51
Jó,hogyél még az oldal!

Topp 
2021/01/27 19:49
Sziasztok és buék!

2020/12/21 06:53
Támogatás az aktuális még,azaz lehet?Merthogy tettem egy párszor és tenném most is..

Köszöntünk a Silent HUNter(ek) weboldalán!

Minden, a Silent Hunter játéksorozatot kedvelő, tengeralattjárózás iránt érdeklődő kapitányt üdvözlünk
a fedélzeten!
Az oldalon a Silent Hunter játékokhoz találhatsz kiegészítéseket, magyarításokat, hasznos segítségeket, hadtörténeti cikkeket. 2007-óta fennálló oldalunk hagyományaihoz híven minden tartalom szabadon, regisztráció nélkül elérhető.
Regisztrációt követően a Silent Hunter Hungarian Fan Club fórumát és üzenőfalát is használhatod, ahol sok-sok kérdésre született már válasz, melyeket a kereső segítségével találhattok meg legegyszerűbben.
Ha mégis olyan kérdésetek lenne, amelyre ezekben nem találtok megoldást, nyugodtan tegyétek fel azt fórum megfelelő témájában.Mindenkinek kellemes és tonnákban gazdag vadászatot kívánnak a HUNterek!
Silent Hunter sorozat
silenthunter3_box silenthunter4_box silenthunter4_uboat_box silenthunter5_box
silenthunter3 silenthunter4 silenthunter4u-boat
U-boat Missons
silenthunter5

Az időpont a második világháború, a feladat pedig nem kisebb, mint egy német tengeralattjáró parancsnokának terheit a vállunkra venni. Ehhez egy komplett legénységet kell irányítanunk.

A második világháborúban fontos szerep jutott a U-Bootoknak. Az atlanti csata első fázisában a németek megpróbálták elvágni az Angliába irányuló utánpótlási útvonalakat. Rendkívül sok hajót süllyesztettek el, azonban az ún. " Boldog Idők " nem tarthattak örökké, és nem is tartott.

A negyedik része ezúttal a Csendes-óceán vizeire visz el minket, ahol az Egyesült Államok és Japán verseng a totális fölény kiharcolásáért a második világháború idejében.

Az Egyesült Államok tengeralattjáró kapitányaként rád hárul a feladat, hogy a Japán birodalom orv támadása után sikeresen blokkold legénységeddel a japán óceáni utánpótlási vonalakat és megfigyeld vagy zavard a japán harci kötelékeket. Az ellenség komoly akadályokat gördít eléd, helyenként erős elaknásítás és állandó légi veszély fenyeget.

Az U-Boat Missions-ben ismét lehetőségünk lesz, hogy a németek oldalán induljunk el -azok legnagyobb tengeralattjárójával- a távol-keleti vizekre portyázni, hogy japán barátainkhoz csatlakozva minél több szövetséges hajót semmisítsünk meg.

1943 és 1945 között egy csapat U-Boot /az úgynevezett Monszun Csoport / teljesített szolgálatot az Indiai-óceánon. Ezek a tengeralattjárók a Japán által megszállt Indonéziában tevékenykedtek, mivel azokon a vizeken még nem volt megszervezve konvojok védelme.

A Silent Hunter 5 egy német U-hajó periszkópja mögé helyezi a játékost, akinek a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán híres csatáiban kell helytállnia a szövetségesek flottájával szemben.

A Silent Hunter 5 egyik újítása, hogy kapitányként ún. "First Person" nézetben sétálhatunk fel, s alá a tengeralattjáró szűk folyosóin, miközben végignézhetjük, miként végzi feladatát a legénység és bármikor szóba elegyedhetünk velük. Természetes a jól ismert kampány és a multipalyer mód most se hiányozhat.

Részletek

Részletek

Részletek

Részletek

Hirdetés
Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
Wolves of steel
Silent Hunter V módok
886 1 karl schmied
2020-12-22 18:24
Silent Hunter III S.O.S
Silent Hunter III
146482 460 karl schmied
2020-12-22 18:08
TUTORIAL+Sok Egyéb;ks rovata
Silent Hunter V
4064 0 karl schmied
2020-01-10 20:08
WAR ACE CAMPAGINE 5.2
Silent Hunter III módok
964 1 U-1900
2019-05-06 14:45
Silent Hunter 5 magyarítás
Silent Hunter V
37944 72 Nap Fia
2019-04-14 17:42
Vége a "boldog időknek" Silent Hunter Online-nál!
Silent Hunter Online

Az elejétől bele volt kódolva, hogy a SHO-ban nincs nagy jövő. Némileg az UBI pánikszerű piaci térnyerésének egyik próbálkozása volt, mert igen csak lemaradva és későn kapcsolt az online csapat játékos platformok területén.

Inkább érezhetően csak kísérletből indította a projektet, be is áldozott egy olyan szimulátor családot amitől már sokat nem várt.

Folytatás a "részleteknél".

Virtuális séta a HMS Ocelot tengeralattjárón

Kis hazánkban sajnos krónikus tengeralattjáró hiány mutatkozik, így hosszú útra kell indulnia az embernek ha egy igazi belülről is megtekinthető múzeumi példányt szeretne látni. A Google Map utcanézet szolgáltatáshoz hasonlóan most egy virtuális sétát tehetünk a HMS Ocelot brit tengeralattjáró fedélzetén.

Folytatás és a virtuális túra "részleteknél".

Már angol nyelven is a nyílt Silent Hunter Online
Silent Hunter Online

Az eddig csak németül elérhető Silent Hunter Online a napokban angol nyelven is elindult. Így most már két nyelv közül lehet választani a böngésző alapú játék indításánál. A teljesen nyílt módban működő béta kiadást bárki kipróbálhatja meglévő Ubisoft account-jával belépve vagy egy gyors regisztrálást követően.


Nyitottá vált a Silent Hunter Online Béta
Silent Hunter OnlineA mai napon a zárt Silent Hunter Online Béta nyitott verzióra változott.
Mostantól bárki kipróbálhatja és elmerülhet a böngésző alapú online játékban. Jelenleg még csak német nyelven lehet a programot elérni, remélhetőleg hamarosan bővülni fognak a lokalizációs lehetőségek.
Aki már rendelkezik Ubisoft account-tal azok azonnal betudnak lépni a játék indtó felületére így megspórolva a regisztrálást. Silent Hunter Online Béta ezen a hivatkozáson keresztül lehet elindítani.
Szerkesztők nyilatkozata

Felhívjuk az oldalt látogatók figyelmét arra, hogy az 1978.évi IV. törvény 269/B § 2 (1) szerint: az önkényuralmi jelképeknek nagy nyilvánosság előtt történő megjelenítését a törvény büntetni rendeli. Az oldalon önkényuralmi jelképek előfordulhatnak, melyek ismeretterjesztő, oktatási illetve tudományos célokat szolgálnak. A szerkesztők nem azonosulnak semmilyen szélsőséges politikai nézettel.


Weblapot készítette: honlapkeszítés
Felhasználók
mikki85 18:57:45
ErdiFerenc 20:30:58
sasich 3 Hete
karl schmied 6 Hete
fores 8 Hete
Smatte 9 Hete
Kulgar 12 Hete
Netter0999 12 Hete
Kretschmer 14 Hete
Karabiner 14 Hete
Mutasson többet...

Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 719
Legújabb tag: mikki85
Hirdetés
Támogatás
Támogasd Te is oldalunk működését.Támogatás:
4 000 HUF / 2017 ÉV
Eddig beérkezett:
0 HUF / 2017 ÉV

A támogatást az oldal tárhely és domain költségeire fordítjuk.
[ TÁMOGATÁS ]

Linkek