Silent Hunter Hungarian Fan Club
Hirdetés
Hozzászólások
 Téma nyomtatása
Silent Hunter III S.O.S
ursula72
helo mindenkinek.
Bocsi hogy, friss regisztráltként máris rátokzuditom a problémámat.
Eredeti lemezes magyar feliratos..1.4..pecs-es(elvileg).. sh3-om van régebben már volt fent és ment szépen,de hejhiány miat le kellet törölnöm.Nemrég ujjra felraktam de nem indul el...protection system...aplication installed succesfully.rebot the computer to complette instalation.continue?....ezt az üzenetet kapom mindig ha el akarom inditani a játékot...win7-em van....kép.felbont:1024x768..(évek ota)..ha a gépet ujraintitom akkor is minden inditási probálkozásra ezt irja ki.Ha tud valaki segitsen..köszi elölre is..
 
ursula72
Üdv ujra mindenkinek.
Ugynéz ki hogy megvan a bibi a bajomra.A dvd-résszel volt valami problémája a játéknak .mert amikor leszedtem a netröl az 1.4b no cd crack-ot és felraktam lám csodát láttam ...a játék elindult és szépen fut..ez egy nehéz szülés volt részemröl..több napi internetes kutatásba került..de megérte.Most már fut rendesen..magyarul ..annak ellenére hogy angol 1.4b crack-ment rá.Grin
 
Megtor
Sziasztok. Régebben megvolt a játék, és most megvettem Steamen, hogy újra játszak vele. Azt a keveset is elfelejtettem, amit tudtam, de ez egy dolog. Ami miatt véleményt kérek az a grafika. A vizen a bal szélen egy furcsa vonal található, és amúgy sem tetszik a csillogása. Nem emlélkszem, hogy ilyen lett volna, hogy csak most bántaná a szemem, régen meg nem. win7 az alap, és a gamer laptop amire feltettem. Készítettem a problémáról egy rövid videót, nincs egy perc az egész. Ha vetnétek rá egy pillantást, és tudnátok mondani valami okosságot, azt megköszönném. Smile

https://youtu.be/zUHR0lV14RE

A feltelepítéssel nem votl gond, simán feltelepült. A ti csomagotok is simán ráment, magyar a játék. De próbáltam nélküleis, az alap játékkal, ott is ilyen a víz.
 
Karabiner
Itt szerintem valamilyen vga driver probléma lehet vagy túl régi a kezelő driver vagy esetleg túl új SH3-nál ezt már nem lehet tudni. A képfelbontásban esetleg lehet játszani valamelyik config fájlban van bár 1024px nagyobbat úgysem tud a program.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor, vízbetörést szimulálok!

[img]http://silenthunter.hu/images/signature.jpg[/img] is not a valid Image.
 
Shalelord
Sziasztok!

Steamen megvettem az SH III-at, természetesen feltettem a GWX 3.0 Gold verziót. Azóta:
- Kampány betöltésénél kifagy, "Silent Hunter működése leállt". Addig eljut h az "In base before..." kezdetű mentést betöltse, utána a start patrol-t követő töltőképernyő végén jelenik meg a hibaüzenet.
- Új kampányt enged nyitni, és akkor be is tölti magát a környezetet, de bizony néha játék közben is kifagy.
- Nem bázison mentett állapot visszatöltésénél kb 50%-os arányban be tudja tölteni/kifagy.

Maga az alapjáték tökéletesen futott, ergo GWX-el kell h legyen a baj.

Oprendszer: WIN 10
Modok: ResFix (széleskijelző felbontás)

Ha van erre megoldás, ne tartsátok magatokban. Köszi előre is!
Szerkesztette: Shalelord - 2018-03-19 22:49
 
karl schmied
Csupán annyit,hogy a Steamos verziónak gondja van a módokkal.Eleve a módok a lemezes verziókra készültek.SH 3 sosem volt gond a kipróbált módokkal.Pl SH3 GWX.SH 5 nél voltak problémáim,mert mindig felraktam a legfrissebbeket,valójában a próba verziókat.SH4 el meg sosem használtam amcsi tengót.Tehát gyakorlatból mondom,hogy steamest nem szabad használni.Az SH 5 höz ami steamos verzió Dark Wrait valamit módolt a Generic patchesszar,hogy működjön.A többinél nem hallottam.Bár lehet,hogy kevés a neted a steamhez. És Win 8.1 en is hibátlanul műxött a GVX Gold.Pedig szar netem van.Ezt a Steam szart nem magamtól tanultam,hanem az írástudók hangoztatják.Értsd a legnagyobb módereket.
 
Shalelord
Köszi szépen a választ!
 
Freddymc2004
S.O.SÜdvözletem minden kapitánynak!Megrendeltem egy eredeti cd-s Silent Hunter 3-at és fel is telepítettem win 10-re.Nem indul el,a hibaüzenet az operációs rendszert hibáztatja,miszerint a játék win 10-el nem kompatibilis!Tudom,hogy sok kapitány zaklatta ezzel a fő kaptányokat,de nálam nem segített semmi!A futtatást az XP service pack 3-ra raktam,a képernyőfelbontást átállítottam. (remélem jó helyen,mert ilyesmit nem csináltam még)Őszintén megmondom crackelni félek,mert frissen vírusmentesített,újratelepített a gép,és nem bízok az oldalakban!Ha esetleg tudna valaki egy megbízható oldalhoz konkrét linket adni,vagy mással drukkolni elő,hátha más a játék baja Nagyon,nagyon megköszönöm!Addig is további jó merülést uraim!ALARM!salut
 
karl schmied
Karácsony előtt én is átálltam win 10-re,de még nem volt érkezésem,hogy SH témához érjek.Ha majd tudok valamit megírom.Addig próbálkozz.
 
Freddymc2004
karl schmied írta:

Karácsony előtt én is átálltam win 10-re,de még nem volt érkezésem,hogy SH témához érjek.Ha majd tudok valamit megírom.Addig próbálkozz.


Rendben,kutatok amíg tudok,hátha találok valamit!Köszönöm a választ!
 
Freddymc2004
Nos,nézegettem a dolgokat!
A következőket találtamhihiA mission editor se indul el,ugyan azzal a hibaüzenettel
(Ezzel a rosszfiúval:This application can be lauched with realase version of Windows 98 OSR2. 1/98/ME /NT 4.0/2000/XP/ Server 2003 only.)
-a játék majdnem minden módosítását átnézve se hárult el a probléma
-Előző posztomból kifelejtettem,hogy az SH4-et évek óta használom,és az SH3 ERROR-ja melett is kitűnően működik!
-végül a Subsim oldalán találtam egy SH3 2015 modpackot.Ez segíthet?Sokan javasolták külföldön!

Valószínüleg a crack segíthet,de mint említettem ilyesmit még nem csináltam,és nem is találtam cracket tartalmazó oldalt (ami működik,a linkre kattintva 404 error van) +még félek is,hogy csak megtorpedózná a gépet 1-2 vírussal

remélem a tapasztalt kapitányoknak ez mond valamit!salut
Szerkesztette: Freddymc2004 - 2019-01-31 18:10
 
karl schmied
Sajnos nem tudok mit hozzátenni.Most raktam fel és gond nélkül elindult.Csak a iV -nél kellett képernyőt módosítanom.A 3,5-höz hozzá sem kellett nyúlnom.
 
Freddymc2004
karl schmied írta:

Sajnos nem tudok mit hozzátenni.Most raktam fel és gond nélkül elindult.Csak a iV -nél kellett képernyőt módosítanom.A 3,5-höz hozzá sem kellett nyúlnom.Nem gond,majd nézegetem mi lehet a baja!Köszönöm a segítséget!
 
karl schmied
Discordon megtalálsz ott fel tudsz hívni karlschmied/kettőskereszt/5249
 
Freddymc2004
karl schmied írta:

Discordon megtalálsz ott fel tudsz hívni karlschmied/kettőskereszt/5249Sajnos nincs discordom Frown
 
Freddymc2004
működik!Crack megoldotta!MERÜLÉSRE FELKÉSZÜLNI!sub
 
PanzerWolf
Super! sub
Most jön egy új játék 1-2 hónapon belül.Már várom nagyon.Uboat a címe.
 
karl schmied
Freddymc2004 írta:

karl schmied írta:

Discordon megtalálsz ott fel tudsz hívni karlschmied/kettőskereszt/5249Sajnos nincs discordom Frown


Beírod a gugliba Discord dowload és már jön is.Ingyenes.
 
Freddymc2004
karl schmied írta:

Freddymc2004 írta:

karl schmied írta:

Discordon megtalálsz ott fel tudsz hívni karlschmied/kettőskereszt/5249Sajnos nincs discordom Frown


Beírod a gugliba Discord dowload és már jön is.Ingyenes.Azóta sikerült elindítanom,a crack megoldotta!Köszönöm a segítséget salut
 
bazsahungary
Sziasztok! Lenne egy olyan dolog, hogy próbáltam utána nézni hogy hogyan lehetne megváltoztatni a hajómon a Skint. Találtam egy oldalt ahonnan gyorsan le is töltöttem egy U73 as skint be is tettem a fájlokat (TGA) a kívánt helyre de mégsem történt semmi. Subsim oldalon nem vagyok fel regisztrálva bár ott is keresgéltem de úgy láttam hogy azokhoz valami külön program kell. A kérdésem az lenne hogy mit kell tennem hogy az a skin amit letöltöttem működjön? Vagy tud valaki valami pontos linket ahol tudtok egyszerűen letölthető és felrakható skineket? Elnézést a tudatlanságomért de csak alap szinten értek a számítógépekhez. Köszönöm a válaszokat!
 
Ugrás a fórumra: