Silent Hunter Hungarian Fan Club
Hirdetés
Hozzászólások
 Téma nyomtatása
Silent Hunter III S.O.S
ursula72
helo mindenkinek.
Bocsi hogy, friss regisztráltként máris rátokzuditom a problémámat.
Eredeti lemezes magyar feliratos..1.4..pecs-es(elvileg).. sh3-om van régebben már volt fent és ment szépen,de hejhiány miat le kellet törölnöm.Nemrég ujjra felraktam de nem indul el...protection system...aplication installed succesfully.rebot the computer to complette instalation.continue?....ezt az üzenetet kapom mindig ha el akarom inditani a játékot...win7-em van....kép.felbont:1024x768..(évek ota)..ha a gépet ujraintitom akkor is minden inditási probálkozásra ezt irja ki.Ha tud valaki segitsen..köszi elölre is..
 
ursula72
Üdv ujra mindenkinek.
Ugynéz ki hogy megvan a bibi a bajomra.A dvd-résszel volt valami problémája a játéknak .mert amikor leszedtem a netröl az 1.4b no cd crack-ot és felraktam lám csodát láttam ...a játék elindult és szépen fut..ez egy nehéz szülés volt részemröl..több napi internetes kutatásba került..de megérte.Most már fut rendesen..magyarul ..annak ellenére hogy angol 1.4b crack-ment rá.Grin
 
Megtor
Sziasztok. Régebben megvolt a játék, és most megvettem Steamen, hogy újra játszak vele. Azt a keveset is elfelejtettem, amit tudtam, de ez egy dolog. Ami miatt véleményt kérek az a grafika. A vizen a bal szélen egy furcsa vonal található, és amúgy sem tetszik a csillogása. Nem emlélkszem, hogy ilyen lett volna, hogy csak most bántaná a szemem, régen meg nem. win7 az alap, és a gamer laptop amire feltettem. Készítettem a problémáról egy rövid videót, nincs egy perc az egész. Ha vetnétek rá egy pillantást, és tudnátok mondani valami okosságot, azt megköszönném. Smile

https://youtu.be/zUHR0lV14RE

A feltelepítéssel nem votl gond, simán feltelepült. A ti csomagotok is simán ráment, magyar a játék. De próbáltam nélküleis, az alap játékkal, ott is ilyen a víz.
 
Karabiner
Itt szerintem valamilyen vga driver probléma lehet vagy túl régi a kezelő driver vagy esetleg túl új SH3-nál ezt már nem lehet tudni. A képfelbontásban esetleg lehet játszani valamelyik config fájlban van bár 1024px nagyobbat úgysem tud a program.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor, vízbetörést szimulálok!

[img]http://silenthunter.hu/images/signature.jpg[/img] is not a valid Image.
 
Shalelord
Sziasztok!

Steamen megvettem az SH III-at, természetesen feltettem a GWX 3.0 Gold verziót. Azóta:
- Kampány betöltésénél kifagy, "Silent Hunter működése leállt". Addig eljut h az "In base before..." kezdetű mentést betöltse, utána a start patrol-t követő töltőképernyő végén jelenik meg a hibaüzenet.
- Új kampányt enged nyitni, és akkor be is tölti magát a környezetet, de bizony néha játék közben is kifagy.
- Nem bázison mentett állapot visszatöltésénél kb 50%-os arányban be tudja tölteni/kifagy.

Maga az alapjáték tökéletesen futott, ergo GWX-el kell h legyen a baj.

Oprendszer: WIN 10
Modok: ResFix (széleskijelző felbontás)

Ha van erre megoldás, ne tartsátok magatokban. Köszi előre is!
Szerkesztette: Shalelord - 2018-03-19 22:49
 
karl schmied
Csupán annyit,hogy a Steamos verziónak gondja van a módokkal.Eleve a módok a lemezes verziókra készültek.SH 3 sosem volt gond a kipróbált módokkal.Pl SH3 GWX.SH 5 nél voltak problémáim,mert mindig felraktam a legfrissebbeket,valójában a próba verziókat.SH4 el meg sosem használtam amcsi tengót.Tehát gyakorlatból mondom,hogy steamest nem szabad használni.Az SH 5 höz ami steamos verzió Dark Wrait valamit módolt a Generic patchesszar,hogy működjön.A többinél nem hallottam.Bár lehet,hogy kevés a neted a steamhez. És Win 8.1 en is hibátlanul műxött a GVX Gold.Pedig szar netem van.Ezt a Steam szart nem magamtól tanultam,hanem az írástudók hangoztatják.Értsd a legnagyobb módereket.
 
Shalelord
Köszi szépen a választ!
 
Ugrás a fórumra: