Silent Hunter Hungarian Fan Club
Hirdetés
Hozzászólások
 Téma nyomtatása
Silent Hunter Online vélemények, tippek-trükkök, élmények
Karabiner
A Silent Hunter Online vélemények, tippek-trükkök, élmények megvitatásához.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor, vízbetörést szimulálok!

[img]http://silenthunter.hu/images/signature.jpg[/img] is not a valid Image.
 
Enigma-108
Egy mellékelt videó hatására gondoltam megnézem magamnak, hogy mégis milyen.
A gond valahol ott kezdődik, hogy mikor Play Now ra nyomok akkor közli, hogy valami 360 valahányadik vagyok a várakozók sorában és valami 16 napot vesz igénybe várakozási idő. Remélem ezzel nem azt akarják számomra mondani hogy az ingyenességet felejtsem el mert ha előfizetek ( a nem is tudom hogy MIRE ?) akkor beenged a játék !!??
pasz " Érteni értem, csak fel nem foghatom ! " hihi
 
gonczi96
Csak várni kell vele amit ír hogy az hány az nem valós. Smile
 
karl schmied
Én egyből tudok csatlakozni ,csak még arra nem jöttem rá,hogy minek?
 
Enigma-108
ATOKA 220 !

Tehát ITT tedd fel a kérdésed mert EZ a témája !

Én egy pár napon keresztül játszottam vele (kb 3 nap ) és első nap után egy bug állandósult benne, hogy nem látni se a torpedóbecsapódást se robbanást se füstöt se semmit. Így ha támadás közben esetleg merülni kell (a konvojon belül pl) elég zavaró hogy azt se tudod mit lőttél már meg. Igaz hogy a taktikai kistérképen a hajóra vezetve a kurzort mutatja a hajósérülést de ez akkor sem az igazi.
Ami viszont tetszik, hogy lehet a hajót minimálisan fejlesztgetni (el lehet vele molyolni) bár itt is ha fizetős ügyfél vagy akkor nem kell kivárni az időket.
Ami viszont KIFEJEZETTEN NEM tetszik, hogy a VII-es hajóosztályt csak pénzért (valós pénzen vett kreditért) lehet venni, mert hiába ad néha bónusz kreditet a játék az erre nagyon kevés. Na meg hogy a legénységet is csak kreditért lehet fejleszteni...Sad (Egy Béta verziónál ???) Kinézem belőlük hogy a befolyó összegekből akarják befejezni a játékot Grin
pasz " Érteni értem, csak fel nem foghatom ! " hihi
 
csewex
Sziasztok!

Leírom a véleményemet, tapasztalatomat a játékkal kapcsolatban. Azóta játszom vele amióta nyitottá tették a "béta verziós" játékot. Nekem elsőre is könnyen kezelhetőnek tűnt, bár bevallom a technikai részletekkel hadilábon állok. Például eddig azt sem tudtam, mire való és hogyan kell használni a mágneses gyújtású torpedókat. Leszögezném valóban nem közelíti meg a Silent Hunter sorozatot, főleg grafika terén van mit fejleszteni. Persze tegyük hozzá, vadászat közben nem a hajómat nézegetem, hogy milyen szép. Két hajómmal egymás mellé álltam a nyílt tengeren, hát eléggé baltával faragottnak tűntek. Maga a játék ment tetszik, főleg ahogy a hajót fejleszteni kell és nyomon követhetjük a legénység fejlődését is. Ez a játék nem a türelmetlenek játéka, ezt is el kell ismerni. Elég egy rossz lépés és oda a hajó vele együtt odaveszik az egész legénység is. A kampányokat egyedül is lehet vinni, de a későbbiekben elengedhetetlen az együttműködés a többi kapitánnyal. Igaz az is, hogy rengetegen vannak akik most ismerkednek a játékmenettel, illetve a tengeralattjárókkal való harccal is. Először a II osztályú hajókat kapjuk, majd a fejlődés folyamán elérhetőek a VII osztályú hajók is. A hajókat folyamatosan fejleszteni lehet és kell is, ha azt szeretnénk, hogy eredményesen záruljanak a küldetések. Ezt a sikeresen elvégzett küldetések után kapott PP pontok felhasználásával tehetjük meg. Szerintem jó, hogy azonnal nem lehet fullos hajókkal nyomulni, hiszen elveszne a játék élménye a könnyen szerzett előnyökkel. Szépen lassan haladva már a VII osztályú hajókat is engedi építeni a játék. Az is jó megoldás, hogy az építés és a csata során szerzett sérülések kijavítása is valós időben történik. Így még jobban érdemes óvni a hajót és a legénységet. A küldetések során a hangok egész jónak tűnnek, legalább is nekem. A robbanások grafikái is tűrhetőek úgy gondolom, egy online játékhoz képest. A legénység elég tapasztalatlan az elején, de ez a későbbiekben változik majd, ahogy haladnak a fejlődésben. Például a tisztek gyorsabban hajtják végre a feladatokat.

Röviden ennyi jutott az eszembe.
 
Ugrás a fórumra: