Silent Hunter Hungarian Fan Club
Hirdetés
Hozzászólások
 Téma nyomtatása
Silent Hunter V S.O.S
PanzerWolf
Freddymc2004 írta:

Üdvözletem minden kapitánynak!Most regisztráltam,és lenne egy kérdésem!Eddig az sh4-el merültem,de szeretném megvenni az 5-öst,a baj csak az,hogy Uplay-en már nincs fent a játék!Hol tudnám máshol beszerezni,illetve ha a steames verziót választom,akkor azon egyeltalán nem működnének a játék javítására szolgáló modok?Egy ideje már töröm a fejem ezeken a kérdéseken,remélem tudtok segíteni!

Itt van:
https://uk.gamespl
anet.com/game/sile
nt-hunter-5-battle
-of-the-atlantic-c
ollector-s-edition
-download--1446-1?
ref=itad

Vagy még olcsóbban van a g2a.com oldalon.Uplayos fajtát láttam tegnap is.
 
PanzerWolf
Én meg gondoltam nosztalgiázom az U boat megjelenése előtt.Felrakom a játékot, bemásolom JSGME-t a játék könyvtárába,megcsinálom vele a MOD mappát,oda berakom a modokat,felteszem őket vele(már amelyik nem hülyül be),aztán elindítom a játékot és semmi.Az angol beszédet se tudom sehol németre állítani.Valami ötlet?
 
karl schmied
Megkeresed itt az oldalon TUTORIAL+sok egyéb,ks rovata.A módok között találsz olyat BDSM deutsche sprache /kb ez a neve JSGM kompatibilis./.Ha ez nem segít akkor telepítsd újra a játékot és a telepítésnél ne válaszd az önálló telepítést.Nekem mind a kettő van.A Tutiriálból csak az oldalra való belépés után tudsz módokat lehúzni.
 
PanzerWolf
Semmi modot nem fogad el.Feladom.Ráment 2 napom azt semmi.El is ment a kedvem az egésztől.Inkább megvárom az Uboat játékot.
 
PanzerWolf
Egész nap ezen kattogtam.Mégis megpróbálkozom majd vele még.Lehet felvennélek Discordra majd karl schmied már ha sikerül.
 
Robo76
Nekem nem jelenik meg a térépen a tengeralattjáróm,plusz hol mögém,hol elém rakja a hajókat.Nem értem mi lett vele,pár éve még semmi baja nem volt.
Nincs rossz idő,csak kis hajó!
 
PanzerWolf
Én feladtam a modolást.Most majd a Wolfpackot próbáljuk ki, bár az multi.
Robo76: Nem tudom mi lehet vele?Beállításoknál nem lehet az, hogy nincsen a tengeralattjáród, és a hajók beállítva?Vagyis csak akkor látod pl a hajókat, ha kitolod a periszkópot?
 
Ugrás a fórumra: