Silent Hunter Hungarian Fan Club
Hirdetés
Hozzászólások
 Téma nyomtatása
Silent Hunter V S.O.S
SteveCarella
Sziasztok,én csak nemrég vettem meg a SH5-t de van egy nagy problémám. Hogyan lehet a torpedókat gyorsbillentyű kombinációval kilőni?
Ha valaki tudja kérem írjon, mert ez így elég nehézkes.
Steve
 
karl schmied
vetőcső választás
balra..........."," vessző
jobbra........."." pont
Torp.kilövés.........shift+szóköz
 
SteveCarella
Óóóó, köszönöm szépen!
 
PanzerWolf
Shift + space ha jól tudom.
Shift +F1 1 torpedővető...stb.Ez lehet nyitja a kamrát ahányas F betűt nyomsz.
Próbáld ki.Én rendesen rábökök egérrel.Ezeknél nem használok gyorsbiullentyűt azért nem tudom működnek-e?
 
PanzerWolf
Ááá látom rutinos kolegám már megadta itt amit én most a másik topicba. Smile
 
Proxima
Sziasztok, régen írtam már, de most lenne egy kérdésem.
A steames silent hunter 5-re rámennek a modok, amikkel rendbe lehet tenni a játékot? Már összezavarodtam annyit kerestem a témában.
"...Tűrj érte mindent ami bánt,
Kínt, szégyent és halált,
De el ne szenvedd, el ne tűrd
Véred gyalázatát"
 
Karabiner
Nem minden mód működik steames kivitelben. NewUI, OH II pl ha jól tudom nem.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor, vízbetörést szimulálok!

[img]http://silenthunter.hu/images/signature.jpg[/img] is not a valid Image.
 
karl schmied
Szerintem csak azokat a módokat nem lehet használni,melyek kimondottan a Generic Patcherrel együtt működnek.Elvileg az OHII 2.2 és a NEWUI 742 IRAI 039 működhetne a steames verzióval.
 
lazac
Azt szeretném megkérdezni, hogy az SH3-hoz képest mért fogy el oly hamar az üzemanyag az SH5-ben? 3-4 csomóval haladok, amikor tudok lemegyek a víz alá is már, de csak egy járőr területet tudok körbejárni egy kiküldetésnél normálisan, aztán vissza is kell forduljak, mert 50%-nál már sokszor necces a hazaérkezés. Nincs MOD, csak 1.2-es patchemm
 
karl schmied
A rádiósnál kérhetsz feltöltést.Aztán,hogy megkapod vagy nem az attól függ,hogy melyik hosszúsági körön vagy túl.Viszont vannak határesetek mikor még nem kérhetsz feltöltést de rohadtul messzire kell menned.
A kijelölt zónát a legrövidebb úton közelítsd meg.Ne szédelegj a műveleti területen feleslegesen.Figyeld a BDU adásait és csak arra a konvojra vetődj rá amire elég a Naftád,aztán nyomás a legközelebbi baráti kikötőbe újra tölteni.Ha lemerülve haladsz azzal nem tudsz spórolni,mert az akkuk töltése plusz fogyasztást okoz.Lassan vagy félerővel haladj,hogy mikor melyik az optimálisabb azt neked kell eldöntened,elvégre is te vagy hajakend.
Módok nélkül nem nagy durranás az SH5.
 
lazac
Az ötödik küldetésemen voltam, hazafele jövet fogytam ki az Északi- tengeren, de már csak 200KM-re a Brémai kikötőtől.... A rádióst próbáltam, visszautasítják a kérést. Smile
Gondolom még kezdő vagyok... Grin
 
karl schmied
Figyelmeztettelek,hogy feltöltést nem mindenhol kaphatsz.Neked kell arra figyelned,hogy mikor hol jöhet a fejőstehén vagy elérsz egy baráti kikötőt.Mindig előre kell számolnod ,mint már említettem Te vagy a hajjakend a hibáidat a személyzet nem orvosolja.A személyzet elvégzi azokat a feladatokat melyek az ő feladataik,de a döntéseket Te hozod.PL ha rosszul döntesz nem érsz haza.Ebben a konkrét esetben folyamatosan rossz döntéseket hoztál.
 
lazac
Ismét én! Smile

Szóval az történt, hogy leszedtem a Queen anyahajót Scapa Flow kikötőjében. Küldetés után hazamentem, visszamentem és megint ott volt a Queen. Ez természetes ebben a játékban?

Sima SH5 1.2 -es verziót használok.
 
karl schmied
Előfordulhat ,mert a kampányt az OH mód teszi rendbe.Mivel Te ezt nem használod minden lehetséges.
 
dzsoke2
Szisztok. Teljesen kezdö és Új vagyok.Az lenne a kérdésem miután az elsö küldetés megvolt,kikötöttem kielbe.Onnan hogyan tudok tovább menni már megkaptam az eligazitást is.Viszont nem tudok elindulni,egyedül az Új elsötisztel nem beszéltem ö rent van a hajón,de én meg oda sem tudok beszálni.
 
Karabiner
SH5 Karrier kezdése
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor, vízbetörést szimulálok!

[img]http://silenthunter.hu/images/signature.jpg[/img] is not a valid Image.
 
Robo76
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy,végeztem a Happy Times küldetéssel,és nem adja a következőt.Már 1941.júliusban vagyok.Valakinek valami tippje?köszi
Nincs rossz idő,csak kis hajó!
 
HUNter
Sziasztok!
Az első kérdésem az volna hogy rádiót, radart mikor kap az U-boat az alapjátékban? Olvastam fórumokon hogy 1941-ben de azt nem írták hogy pontosan mikor, én viszont már 1941-ben járok igaz nagyon az elején, de még semmi ilyesmit nem tudtam a hajómra tenni.
Modokkal kapcsolatban tejesen amatőr vagyok, pedig már vagy minimum 2 éve játszom az SH5-el, de láttam képeket a játékról amin a kezelőfelület sokkal jobb és több funkciót tartalmaz, amik emlékeztetnek a SH3-ra, SH4-re amik nagyon jók voltak ilyen a tekintetben.
Emiatt a következő kérdésem az volna hogy modokat hogyan kell telepíteni? Amiatt kérdezem mert egyes leírásokban azt olvastam, hogy annak a modnak a telepítése előtt deaktiválni kell egy másik modot ha fel van telepítve, ezért arra a következtetésre jutott hogy valami programra van szükséges a modok telepítéséhez vagy tévedek, illetve ha telepíteni szeretném az Open Horizon modot, akkor elfelejthetem a jelenlegi mentésemet a játékban és kezdhetek egy új kampányt?
Üdvözlettel: HUNter
 
HUNter
Üdv!
Az előző hozzászólásom modok telepítésével kapcsolatos kérdése tárgytalan, mert itt az oldalon kutatgatva találtam útmutatást a mod aktiváló program telepítésére és használatára, így már telepítettem is azt a modot amivel az irányítás a SH3-ra hasonlít!
A többi kérdést továbbra is fentartom és válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv.: HUNter
 
karl schmied
TUTORIAL ks rovatában keresd meg én hogyan csinálom.Pár kérdésedre választ kapsz.
 
Ugrás a fórumra: