Silent Hunter Hungarian Fan Club
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni!

2020/03/26 22:21
Sziasztok, Remélem mindenki egészséges és betartja az észszerű szabályokat! Mindenkinek csak JÓ egészséget, és sok türelmet kívánok ehhez a mostani helyzethez!

2019/11/16 16:12
Nem látszik a vége: ,,...tudunk társalogni.A szerver címe: https://discord.gg
/sMUeKn

2019/11/16 15:00
Sziasztok! Úgygondolom, hogy azért csökkent az aktivitás itt az oldalon, mert senki (én se) nem látogatja rendszeresen, mert nincs rá idő, stb... Én most létre hoztam egy discord szervert, mindenkit sok szeretettel várok.Így gyorabban és közvetlenebbül

2019/09/28 17:44
Tiszteletem! Régen voltam fenn. Keresném kecsege barátomat.tudtok róla valamit?? Gyarapodtam a silent hunter 5-tel. Minden tagnak tiszteletem. Sajnos a munkám külföldre szólított ezért tüntem el.Most már többet leszek.Persze ha van még itt élet. Kö

2019/07/22 20:38
Sziasztok, Akit érdekel hetente 1x 2x szoktunk merülni. SH3 természetesen sub

2019/07/04 18:11
Régi, jó öreg elvtársak bye

2019/06/24 21:33
Hű de rég voltam itt. Szabályosan hiányzik a játék, ideje lenne megvennem, mert a tört mindig elakadt valamelyik küldinél Grin Csak lenne már rá gépem

Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Segédletek SHIII-hoz » Játéksegédlet kezdőknek
Játéksegédlet kezdőknek
Legelsőnek azzal kezdeném, hogy a Tengerészeti akadémiát és a gyakorló küldetéseket nem véletlenül találták ki a játékban. Főleg ha kezdők vagyunk akkor érdemes végig csinálni mert így megtapasztalhatjuk,hogy milyen a irányítás a célzás és az alaptaktika használata.
Ha ezeken túl vagyunk akkor már mehetünk akár karrier módban vagy multiplayer-ben játszani mert az alapokat (navigáció,célzás,emberek elhelyezése, stb...) már tudni fogjuk.

A karrier módban való játék egyszerűnek tűnik pedig nem az.
Amikor elkezdünk egy járőrszolgálatot vagy egy küldetést mindig mérjük fel a helyzetünket a térképen vagy ha sima küldetést játszunk és a közelben vannak ellenséges hajók akkor külső nézetben járjuk körül őket. Érdemes arra rászoknunk ha játszunk ( mindegy,hogy karrier vagy multiplayerben) lassan indulunk el nem pedig normál vagy teljes sebességgel. Így kisebb lesz a lebukás veszélye mivel mozgásban leszünk de ugyanakkor a zajszintünk is alacsony lesz. A karrier mód játékmenetileg tükrözi a valóságot így a semleges egységekre vigyázzunk mert nem szerencsés dolog kilőni őket idő előtt. A fejlesztések is követik történelmileg a valóságot, tehát nem fogunk tudni menni egyből a legjobb géppel a küldetésekre. A fejlesztéseket is fokozatosan fogja beadni a játék, tehát ki kell várni őket valamint elegendő renown (renomé) pontot kell gyűjtenünk a megvásárlásukhoz. Az idő előrehaladtával az ellenség tapasztalata is nő, vagyis ahogy haladunk előre a játékban úgy fog az ellenség is egyre jobban fejlődni.

SH3 Karrier: A Silent Hunter 3-ban a karrier módban mindig 24 órás járőrszolgálatot fogunk kapni. Ezen ne lepődjünk meg de ugyanakkor ne is feltételezzük, hogy unalmas lesz, ugyanis miközben haladunk a kijelölt terület felé, az utunkba akadó hajókat -amit érdemes- megtámadhatjuk. Ha végeztünk a járőrszolgálattal akkor utána el lehet menni bármerre, hogy felhasználjuk a megmaradt torpedókat meg az ágyúhoz tartozó lőszert, mert így sokkal több renomé pontot gyűjthetünk valamint kitüntetéseket is. Igyekezzünk arra törekedni, hogy a lehető leghatékonyabbak legyünk.
Az SH3 főkönyvtárában találunk egy Documentation mappát amiben van egy olyan kép aminek a neve SH3 map. Ezen a képen a játékban található hajózási útvonalak ,repülők hatótávok, stb.. található. Ezeken az útvonalakon és a kikötök közelében nagyobb eséllyel találkozhatunk kereskedelmi hajóval, járőrhajóval mint ha csak úgy keresgélnénk a nyílt vízen. A semleges egységekre figyeljünk oda mert ha olyat süllyesztünk el akkor mínusz renomé pontot kapunk érte. A renomé pontok azért fontosak mert a járőrszolgálat után a bázison tudunk érte venni új felszereléseket ( tengeralattjáró, ágyú, tornyok, stb. ) tehát törekedjünk arra, hogy minél több pontot szerezzünk. A különböző topic-okban az oldalon találhatunk információt arról, hogyan célozzunk be hajókat és az ágyúval is hatékonyan tudjunk süllyeszteni. A játék során csináljunk több mentést mert ha valami nem jól alakul ( konvoj támadás, sok legénységet veszítünk,stb.) akkor visszatudunk menni egy korábbi időponthoz és nem kell az elejéről kezdeni a járőrszolgálatot

Silent Hunter Multiplayer: Multiplayer játéknál a legfontosabb dolog, hogy figyeljünk egymásra! Mindig nézzünk körül torpedó indítás előtt, ki merre van és azt is, hogy a torpedó az indítás után merre megy. Vannak olyan helyzetek ugyanis amikor a kiszemelt célpont közel van egy másik játékoshoz és esetleg eltévedhet a kilőtt torpedó. Ilyenkor szóljunk előre, hogy mire lőttünk és kísérjük figyelemmel a torpedó útját nehogy a célt tévesztett torpedó a csapattársunkat találjuk el. A kommunikáció a többiekkel elengedhetetlen a multiplayer játéknál mert ha ketten mennek egy célpontra akkor az vitára adhat okot. Kivételt képez ez alól a hadihajó mert ha az egyik játékosnak nem sikerül de a másiknak tökéletes szögben van akkor az még el tudja süllyeszteni és mindketten megszabadulnak a fenyegetéstől. A hadihajók mozgását is megtudjuk osztani egymással így minimálisra csökkenthetjük annak az esélyét, hogy nem veszünk észre egy közeledő hadihajót ami megsemmisítene minket. Arra is ügyeljünk, hogy a tengeralattjáró a küldetés évének megfelelő legyen, mert semmi élvezet nem lesz benne ha a legjobb tengeralattjáróval megyünk egy gyenge pályán.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Hirdetés
Felhasználók
ErdiFerenc 4 Napja
Karabiner 1 Hét
jnosibalzs 1 Hét
kovajani 4 Hete
Kretschmer 5 Hete
Bobec 8 Hete
Tibesz 9 Hete
Zsozsi91 10 Hete
Sasa518 10 Hete
brooaf 11 Hete
Mutasson többet...

Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 704
Legújabb tag: jnosibalzs
Hirdetés
Támogatás
Támogasd Te is oldalunk működését.Támogatás:
4 000 HUF / 2017 ÉV
Eddig beérkezett:
0 HUF / 2017 ÉV

A támogatást az oldal tárhely és domain költségeire fordítjuk.
[ TÁMOGATÁS ]

Linkek